Grondwerken

Verwijderen bestaande situatie

Voor we kunnen starten met de aanleg van de tuin moeten we natuurlijk de bestaande situatie uitbreken. Door ons uitgebreid machinepark kan dit in een sneltempo gebeuren. Al dit afval wordt hierna weggevoerd met diverse containers. Ook bestaande beplanting die men niet wenst te behouden wordt in sneltempo gerooid en verwerkt door onze mensen.

Uitvoeren grondwerken

Eens de bestaande situatie is opgebroken kan er gestart worden met de aanleg. Nieuwe terassen en padjes evenals vijvers worden uitgegraven. Ook grachten voor eventuele keerwanden of funderingenvoor eventuele constructies in de tuin worden onder handen genomen. Door het plan op de voet te volgen gebeurd dit alles op een zo efficiënt mogelijke wijze

Nivelleren & Inzaaien

Na de aanleg wordt het hele terrein opnieuw genivelleerd. Indien nodig wordt er teelaarde toegevoegd om de bodemstructuur te verbeteren. Eens de grond gelijk gelegd is door de kraan wordt alles genivelleerd door de tractor. Het zaaien van de gazon is de finishing touch van de tuin. Door het gebruik van de juiste machines gebeurd dit bij Tuinen De Visscher onder de beste omstandigheden.

SEO by DeZignCrew | Sitemap | Advertising by Groenegids